Четверг, 25.04.2024, 15:20
Вітаю Вас Гість | RSS

КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД "СВАТІВСЬКИЙ ЛІЦЕЙ № 7"

пл. 50-річчя Перемоги,35, м.Сватове, 92600, телефон (06471) 3-39-03, E-mail: gimnazium.svatovo@ukr.net, Код ЄДРПОУ 37645011
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


      Початок нового навчального року видався для 6-Б класу КЗ «НВК Сватівська ЗОШ І ст.-гімназія» (класний керівник Северіна Т.М.) дуже цікавим і насиченим. Шестикласники були запрошені на зустріч із правоохоронцями, під час якої ознайомилися з різними видами озброєння та засобами особистого та активного захисту. Під час зустрічі діти проявили зацікавленість роботою правоохоронних органів, активно спілкувалися з представниками поліції, маючи змогу отримати відповіді на всі свої запитання. Найцікавішим було те, що діти могли потримати в руках всі ті речі, про які їм розповідали правоохоронці, і приміряти на себе засоби захисту, при цьому хоч на хвилинку уявивши себе на місці тих, хто стоїть на варті закону.

      У рамках Всеукраїнського місячника «Увага! Діти на дорозі!» всі гімназисти взяли активну участь у конкурсі малюнків на асфальті та конкурсі творів за даною тематикою. Кожен клас кольорово продемонстрував, що найголовніше для школярів – безпека руху, життя та здоров’я юних українців, а тому треба неухильно дотримуватися правил дорожнього руху.

      У 8-Б класі відбулася година-бесіда «Обережно: діти на дорозі!», під час якої учні разом із класним керівником Кучугурою Н.О. пригадали правила дорожнього руху та повторили дорожні знаки, відгадали загадки. Також учні класу взяли участь у Всеукраїнському конкурсі-рейді  «Увага! Діти на дорозі».

     Учні 4-Б класу (класовод Солопова Л.В.) на виховній годині малювали «Мій мальовничий, світанковий край» – саме так називався їхній конкурс малюнків, який перетворився на справжню скарбницю талантів.  Представлені різноманітні маленькі шедеври  якнайкраще продемонстрували любов до рідної домівки, рідної землі, зацікавленість історичним минулим свого міста, краю, Батьківщини.  

      Учні 9-Б класу (класний керівник Стешенко Н.М.) під час години спілкування «Нам треба вже для України жить» говорили про нашу державу, згадали її багатостраждальну історію, символіку, традиції, переглянули тематичні відеосюжети. Україна – країна трагедій і краси, країна, де найбільше люблять волю і найменше знали її, країна гарячої любові до народу, довгої вікової героїчної боротьби за волю. Дев’ятикласники дали відповіді на питання «З чого для вас починається Україна?», «Якою ви очікуєте побачити  свою країну?», «Я віддаю частинку свого серця Україні, тому що…». А потім створили колаж «Ми – діти твої, Україно!», де поділилися у вигляді світлин найяскравішими враженнями від літніх канікул.

      «Щоб у серці жила Україна» – таку назву мала година спілкування у 8-А класі. Діти разом із класним керівником Розумним Д.А. більш детально познайомилися з побутом, звичаями, культурою і традиціями українського народу, згадали про відомі історичні постаті – Івана Мазепу, Тараса Шевченка, Лесю Українку, декламували власні й авторські вірші, а також закріпили смайлики й сердечка любові на мапі України.

                                                                                                                                      Прес-центр НВК

                                                                                                                                                                                                          

Переглядів: 370 | Додав: gigadmin | Дата: 15.09.2016 | Коментарі (0)

      Щоранку для учнів 1-11 класів на подвір’ї школи під веселу, бадьору музику вчителем фізкультури було проведено зарядку.

                                                                                                

Переглядів: 402 | Додав: gigadmin | Дата: 15.09.2016 | Коментарі (0)

       На спортивному майданчику навчального закладу було проведені такі види вправ: підтягування на перекладині, згинання та розгинання рук в упорі від лави, вправи на прес, а також поштовх гирі та гантелі. Змагання закінчилися загальнокомандною вправою – перетягування канату. По закінченню було підбито підсумки та визначено переможців. 

                                      

Переглядів: 332 | Додав: gigadmin | Дата: 15.09.2016 | Коментарі (0)

    Для учнів було проведені спортивні естафети: біг з м’ячем, командна естафета, стрибки на швидкість та силові вправи. 

  

Переглядів: 330 | Додав: gigadmin | Дата: 15.09.2016 | Коментарі (0)

      В рамках Олімпійського тижня в КЗ «НВК Сватівська ЗОШ І ступеня – гімназія» для учнів 1-б, 2-б, 3-б, 4-б класів класоводами Северіною Н.М., Скорженко Л.М., Чабан Т.С., Солоповою Л.М. було проведено спортивне свято «У пошуках Олімпійського вогню». 

 

                                                                         

 

Переглядів: 489 | Додав: gigadmin | Дата: 15.09.2016 | Коментарі (0)

На уроці діти познайомилися з правилами користування олімпійськими знаряддями – списом та метальним диском і випробували себе в цьому виді спорту. 

Переглядів: 350 | Додав: gigadmin | Дата: 15.09.2016 | Коментарі (0)

    Лінійку  було проведено на подвір’ї навчального закладу, де кращі спортсмени внесли прапор Олімпійських ігор та факел з вогнем.

    Учні школи дізналися про історію виникнення Олімпійських ігор та ознайомилися з робочим планом проведення Олімпійського тижня.

Переглядів: 363 | Додав: gigadmin | Дата: 15.09.2016 | Коментарі (0)

Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Сентябрь 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Copyright MyCorp © 2024
Використовуються технології uCoz