Четверг, 28.03.2024, 18:01
Вітаю Вас Гість | RSS

КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД "СВАТІВСЬКИЙ ЛІЦЕЙ № 7"

пл. 50-річчя Перемоги,35, м.Сватове, 92600, телефон (06471) 3-39-03, E-mail: gimnazium.svatovo@ukr.net, Код ЄДРПОУ 37645011
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


Гімназійні новини

 

  • Напередодні Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 28-ої річниці виведення військ з Афганістану в КЗ «НВК Сватівська ЗОШ І ст.-гімназія» учні 9-А класу разом із заступником директора з виховної роботи Пархоменко А.Ю. провели тематичну лінійку «Афганістан болить в моїй душі»; бібліотекарем Славінською Л.І. підготовлено виставку тематичної літератури «15 лютого – День виведення військ з Афганістану». По класах проведено виховні години «Пекучий біль Афганістану», бесіди «Війна в Афганістані», години спілкування «Солдат війни не вибирає». Старшокласники НВК переглянули документальні фільми, присвячені виведенню військ з Афганістану, а учні початкових класів поспілкувалися на виховній годині «Далеке відлуння Афганістану». Учні 6-Б класу НВК разом із класним керівником Северіною Т.М. та заступником директора з виховної роботи Пархоменко А.Ю. завітали до Сватівського краєзнавчого музею на захід, присвячений 28-ій річниці з дня виведення військ з Афганістану. Під час зустрічі діти дізналися історичні факти про війну в Афганістані, поспілкувалися з родиною воїна-афганця Гончарова Юрія, дружина і діти якого поділилися спогадами про найдорожчу для них людину. Окрасою заходу стали пісні у супроводі гітари, виконані методистом РМК Пархоменком Е.Г.
  •   На шляху до незалежності україн­ський народ часто втрачав своїх найкращих синів і дочок. У цьому довгому списку за гарне майбутнє нашої держави і герої Небесної Сотні. Саме вони зуміли рішуче стати до боротьби із злом у 2014 році, заплативши за перемогу надвисоку ціну власне життя. Сьогодні Україну знають у всьому світі. З метою відзначення 20 лютого Дня вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні, які віддали своє життя під час Революції Гідності, вшанування пам’яті загиблих, у НВК було проведено ряд заходів. Учні 8-А класу підготували тематичну лінійку «У нашій пам’яті вони назавжди залишились», шестикласники випустили стіннівки «Небесній Сотні». Гімназистам було запропоновано виставку тематичної літератури «Герої Небесної Сотні», перегляд мільтимедійних презентацій та документальних фільмів, присвячених історичним подіям в Україні під час Революції Гідності. По класах проведено виховні години «Небесна Сотня. Герої, які змінили хід історії», бесіди «Пам’ятаємо Героїв Небесної Сотні», урок мужності «Герої нашого часу».

 

 

  • Двадцять три роки Україна не знала війни. Наш народ пишався тим, що в буремні 90-ті Україні вдалося зберегти мир. Але війна не обійшла нашу державу. Ще три роки тому ми не знали, що означає це слово. Особливо не звертали уваги на вислів «Слава Україні – Героям слава», а тепер ці слова набули нового змісту. Напередодні Дня вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні заступником директора з виховної роботи Пархоменко А.Ю. і заступником директора з навчально-виховної роботи та вчителем історії Канівець І.О. для учнів 9-11 класів НВК було проведено урок мужності на тему «Герої нашого часу».        На заході були присутні старший сержант Брєга Ярослав Вікторович, молодші сержанти Савченко Олексій Федорович та Красько Олександр Васильович – військова служба правопорядку. Брєга Я.В. розповів учням про свій військовий шлях. Особливо учнів вразила розповідь сержанта про участь в АТО, про події на Дебальцевському плацдармі в лютому 2015 року. По закінченню гімназисти подякували гостям і подарували патріотичні сувеніри. Захід завершився переглядом цікавої відеопрезентації і спільним фото учнів і військових.

 

Прес-центр НВК

Переглядів: 357 | Додав: gimnaziumsvatovo | Дата: 22.02.2017 | Коментарі (0)

Переглядів: 330 | Додав: gimnaziumsvatovo | Дата: 22.02.2017 | Коментарі (0)

Лобзіна Валерія: «Зірочка НВК, яка любить читати і малювати»

    У 5-Б класі КЗ «НВК Сватівська ЗОШ І ст.-гімназія» навчається чарівна дівчинка Лобзіна Валерія. Цього року вона посіла почесне І місце в районному етапі VІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу імені Т.Г. Шевченка і ІІІ місце в обласному етапі цього конкурсу (вчитель Колеснікова Г.В.)

 

Переглядів: 375 | Додав: gimnaziumsvatovo | Дата: 22.02.2017 | Коментарі (0)

Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Февраль 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728

Copyright MyCorp © 2024
Використовуються технології uCoz