Пятница, 26.04.2024, 19:59
Вітаю Вас Гість | RSS

КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД "СВАТІВСЬКИЙ ЛІЦЕЙ № 7"

пл. 50-річчя Перемоги,35, м.Сватове, 92600, телефон (06471) 3-39-03, E-mail: gimnazium.svatovo@ukr.net, Код ЄДРПОУ 37645011
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


15:22
"А ви просто українки - україночки"

             «А ви просто українки-україночки!» - таку назву мала концертна програма, присвячена Міжнародному жіночому дню  8 березня у КЗ «НВК Сватівська ЗОШ І ст.-гімназія», яку підготували учні та вчителі-чоловіки для прекрасної половини колективу. Від ведучих свята Розумного Д.А. та Матлякова Я. лунали вітання зі святом весни, зізнання в коханні для чарівних україночок – дівчаток, матерів, бабусь, педагогів. Учні дарували свої пісні, танці, майстерну    гру на гітарі та ксилофоні.     Не обійшлося і без «іноземних гостей» – вітання із сонячної Італії передали учні 11 а класу. Свято весни подарувало всім присутнім гарний святковий настрій та позитивні емоції. 

 

 

 

 

         «Весна і мама»- так називався святковий ранок до 8 березня у 1-Б класі. Діти з натхненням розповідали вірші, співали пісні про мам та бабусь. Із захватом рідні спостерігали виконання вальсу дітьми. Також мами були активними учасниками під час розважальної програми. Для своїх найчарівніших матусь діти виготовили власноруч креативні картини з привітаннями. Закінчилося свято з побажаннями весняного настрою,родинного затишку, злагоди та гармонії .

 

 

  

  

             До свята 8 березня учні 2 б класу підготували святкову програму «І жартома, і всерйоз». Присутні мали змогу взяти участь у флешмобі «Мама», переглянути включення із талант-шоу «Україна має талант» та відео проект з фотографіями бабусь «Знов моя бабуся заспіває». Діти подарували мамам пісні, танок та подарунки, виготовлені власноруч.

 

          3-го березня 2016 року у 4-А класі (класовод Кравченко В.А.) відбулася передача «Музичні вітання» з рубрикою «Лист на замовлення для моєї мами». В передсвяткові дні 8-го Березня до передачі надійшло чимало листів-привітань для мам. Ведуча зачитувала листи, в яких розповідалося про кожну маму. А потім діти дарували музичні подарунки: грали на саксофонах та синтезаторі, танцювали, співали пісні. А ще читали вірші,  переглядали презентації та пили чай з печивом. Мами  і бабусі були задоволені святом.

 

 

           Хлопці 6- Б класу, від щирого серця привітали однокласниць зі святом 8 березня, побажали їм завжди залишатися красивими, милими та щасливими. В знак поваги хлопчики подарували невеличкі подарунки. Дівчатка дуже зраділи привітанню та подякували хлопцям за вітання. 

           «Весна прийшла у рідний край», так називався святковий ранок до 8 березня у 3-Б класі.

      Діти з натхненням розповідали вірші, співали пісні про мам та бабусь. Хлопчики привітали добрими та красивими словами дівчаток класу. Зі сльозами на очах, гості спостерігали виконання вальсу дітьми, а інсценівка пісні про бабусь визвала шквал оплесків та сміху. Також для мам та бабусь діти виготовили власноруч вітальні листівки, а під час виконання пісні «Котики» подарували своїм матусям гілочки верби. Не стояли осторонь і мами, були активними учасниками розважальної програми. Закінчилося свято побажаннями весняного настрою, щастя, миру та любові.

 

 

                  Під час свята «Парад Міс » учні 4 б класу пригадали традиції українського народу: дівчата ліпили вареники, співали народні пісні, танцювали, читали гуморески, плели віночки та зачарували присутніх неповторним танком із рушниками. Кожна із учасниць отримала почесний титул: «Міс Чарівність», «Міс Ніжність», «Міс Глядацьких симпатій», «Міс Грація», «Міс Майстриня», «Міс Господиня», «Артистичність», «Міс Співачка».

                  Не забули дітлахи привітала зі святом і почесних гостей – вчителів, мам та бабусь.

 

 

"Наші дівчата найкращі". Такі слова про свої дівчат говорили учні 3-А класу.

Переглядів: 586 | Додав: gigadmin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Март 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Copyright MyCorp © 2024
Використовуються технології uCoz