Четверг, 25.04.2024, 06:48
Вітаю Вас Гість | RSS

КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД "СВАТІВСЬКИЙ ЛІЦЕЙ № 7"

пл. 50-річчя Перемоги,35, м.Сватове, 92600, телефон (06471) 3-39-03, E-mail: gimnazium.svatovo@ukr.net, Код ЄДРПОУ 37645011
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


12:36
Ними пишається заклад
Дібров Ілля

Учень 7 класу НВК Сватівська ЗОШ Іст. – гімназія.

Завжди непосидючий, веселий, іноді занадто швидкий у рухах, Ілля вміє привернути увагу оточуючих. Дотепний жарт, розумна своєчасна відповідь, кмітливість і спостережливість допомагають хлопцеві отримувати знання, жити повноцінним життям у шкільному колективі. Ілля – натура творча, музичну освіту хлопець отримує в школі мистецтв на відділенні інструментальної музики. Він з задоволенням  приймає участь і перемагає у різноманітних  конкурсах учнівської молоді: «Діти – майбутнє України», Уманському фестивалі юних поетів та виконавців художнього слова (Гран-прі). В поточному році Ілля став дипломантом Міжнародної олімпіади «Мій світ – мистецтво» (ІV місце).

                                                                                           

Кочугура Владислав

Учень 7  класу НВК Сватівська ЗОШ Іст. – гімназія.

Цей маленький, швидкий хлопець - юний маг, театрал, улюбленець дитячої публіки. Свої фокуси Владислав показує з майстерністю дорослого фахівця, його артистизм неперевершений. Музичну освіту він отримує, навчаючись в школі мистецтв імені В.Зінкевича на відділенні інструментальної музики. В поточному році Владислав  став переможцем обласного конкурсу джазових виконавців, Міжнародної олімпіади «Мій світ – мистецтво», посівши в обох конкурсах почесне ІІ місце. А попереду, він впевнений, - нові випробування, конкурси, творчі пошуки…

                                                                                          

Мартинова Крістіна

Учениця 10 класу НВК Сватівська ЗОШ Іст. – гімназія.

Переможниця ІІ туру Всеукраїнських учнівських олімпіад з російської мови, районного конкурсу учнівської творчості «Мій земляк Борис Грінченко», регіонального літературного конкурсу «Солов’їні далі».

Дівчина з прекрасною душею, чистим сумлінням і веселою вдачею. Вона – взірець порядності, чуйності, добросовісного ставлення до будь-якої справи. Але Крістіна ще й велика мрійниця. Блакитне небо, краса рідних  пейзажів, близькі серцю краєвиди батьківщини – ось що приваблює її. Вона пише чудові вірші, в яких

відкриваються і душа, і серце дівчини.

                                                                                          

Матушко Богдана 

Учениця 9 класу НВК Сватівська ЗОШ Іст. – гімназія.

Переможниця ІІ туру Всеукраїнських учнівських олімпіад з української мови, переможниця ІІ туру Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка (ІІІ місце).

Любов до рідної мови духовно збагачує юнку, допомагає збагнути неосяжний світ людських відносин, красу оточуючого світу, таємниці поетичного слова. Але головне, вважає  Богдана, - бути гарною людиною.

                                                                                          

Підопригора Людмила

Учениця 11 класу НВК Сватівська ЗОШ Іст. – гімназія.

Людмила – королева сцени.  Чаруюча та неповторна дівчина.  Вона – неперевершена акторка, співачка, декламатор. Світ мистецтва – її світ. Неймовірне перевтілення на сцені, її співацький талант та талант художнього виконавця принесли їй перемоги  у багатьох конкурсах районного, обласного та Всеукраїнського рівнів: «Діти – майбутнє України», «Театральна весна», Уманському фестивалі юних поетів та виконавців художнього слова, «Солов’їні далі», пісенному фестивалі, присвяченому творчості  М.Матусовського.

Життєве кредо Людмили – у кожної людини повинно бути те, що вона могла б любити,  що  дарувало б їй радість життя. Для неї це – музика.

                                                                                            

Сидоренко Дмитро

Учень 10 класу НВК Сватівська ЗОШ Іст. – гімназія.     Переможець ІІ та ІІІ етапів Всеукраїнських учнівських олімпіад з інформаційних технологій, обласного туру конкурсу «Творчість Т.Г.Шевченка: соборність України: минуле, сучасне, майбутнє» (ІІ місце). Найулюбленіші його предмети – інформатика, фізика. Дмитро - великий дослідник, його цікавлять нові види енергії, космічні явища, інформаційні технології. Він переймається глобальними проблемами людства й мріє знайти шляхи їх розв’язання.  

                                                     

Стешенко Аліна

Учениця 8 класу НВК Сватівська ЗОШ І ст. – гімназія. Спортивна, швидка, весела дівчина. Аліна вважає спорт не просто заняттям. Для неї це щось важливіше, це, як вона сама говорить, частинка її життя: постійні випробування, рух вперед, взаємодопомога і витримка. І, мабуть, саме тому дівчина досягає успіхів: вона переможниця чемпіонату України з сумо (І місце), чемпіонату області з сумо (І місце), чемпіонату області з дзюдо(І місце), в складі команди – призерка чемпіонату України з СУМО. Аліна завжди ставить перед собою нову мету: якнайкраще підготуватися до наступного виступу і здобути бажану перемогу. І хочеться вірити, що саме так і буде. Бо Аліна – дівчина наполеглива, як доросла, йде до своєї мети, хоча навчається тільки у 8 класі.

                                                                                             

Топчий Аліна

Учениця 7 класу НВК Сватівська ЗОШ Іст. – гімназія.

Мабуть, жоден районний концерт не обходиться без участі цієї дівчини. Спів – то її  життя, вона співає майже щохвилини. І коли співає, її очі  світяться від щастя. Свій талант юна співачка розвиває в школі мистецтв імені В.Зінкевича на відділенні вокального співу разом із вчителем Романкіною А.В. А ще дівчина встигає брати участь в багатьох шкільних заходах, вона завжди в центрі життя свого класу. Поточний рік подарував Аліні очікувану перемогу - вона посіла ІІ місце в обласному конкурсі юних виконавців «Зоряний ЕКSPRES». І попереду у неї – нові конкурси, випробування і, сподіваємося, перемоги!

                                                                                             

Устименко Аліна

Учениця 11 класу НВК Сватівська ЗОШ Іст. – гімназія.

Неодноразова переможниця ІІ туру Всеукраїнських учнівських олімпіад з української мови, призерка ІІІ туру Міжнародного мовно-літературного   конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка (ІІІ місце).  В поточному році посіла почесне ІІ місце в ІІ етапі Всеукраїнського етапу конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів  Малої академії наук України.

Рідна мова, рідне слово – то скарб, вважає Аліна, який треба берегти і примножувати. То ж знання української мови – здобуток, яким пишається дівчина, якого досягла вона наполегливою працею. 

                                                                                      

Величко Антон

Учень 8 класу НВК Сватівська ЗОШ Іст. – гімназія.

Невисокий на зріст, швидкий на рухи, завжди усміхнений, цей хлопець є спортивною гордістю школи і, можливо, в майбутньому прославить Сватівщину на світовому рівні. Антон -  переможець Чемпіонату Луганської області по карате (І місце), чемпіон України з Годзю-Рю Карате (І місце), неодноразовий переможець Фіналу Кубка України з карате-до та кобудо.    Найбільше Антон любить дарувати радість шанувальникам спорту, а для нього це означає перемагати. Коли він чує схвальні вигуки й овації, поздоровлення і привітання, він завжди сором’язливо посміхається. І всі друзі, вчителі, однокласники  радіють великим успіхам і перемогам Антона. Наш Антон – надзвичайний! Хай йому щастить!




 









Переглядів: 862 | Додав: gigadmin | Теги: конкурси | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Апрель 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Copyright MyCorp © 2024
Використовуються технології uCoz