Пятница, 19.04.2024, 23:36
Вітаю Вас Гість | RSS

КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД "СВАТІВСЬКИЙ ЛІЦЕЙ № 7"

пл. 50-річчя Перемоги,35, м.Сватове, 92600, телефон (06471) 3-39-03, E-mail: gimnazium.svatovo@ukr.net, Код ЄДРПОУ 37645011
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


13:00
Гімназійні новини

Гімназійні новини

  • Напередодні новорічних свят у КЗ «НВК Сватівська ЗОШ  І ст. - гімназія» відбулася урочиста лінійка, на якій привітали переможців конкурсів та предметних олімпіад. Цього року учні НВК посіли  38 призових місць в районному етапі, у багатьох гімназистів по декілька перемог. Риженкова Дар’я (7-Б клас) є переможницею олімпіади з української мови та двох мовно-літературних конкурсів. Лобзіна Валерія (5-Б клас) посіла почесне І місце у мовно-літературному конкурсі ім..Шевченка. Дівчатка захищали честь району на обласному етапі мовно-літературних конкурсів ім..Шевченка та ім.П.Яцика і повернулися з перемогами: І та  ІІІ місце у Дар’ї та ІІІ місце у Валерії. Учень 11 класу Воробйов Дмитро посів ІІ місце з економіки і почесні ІІІ місця з правознавства, математики, англійської мови, української мови та мовного конкурсу ім. П.Яцика. Харченко Алла (10 клас) – ІІ місце з математики, хімії та ІІІ місце з екології. Девдюк Єлизавета (10 клас) –  ІІ місце з історії та астрономії. Колеснікова Олена (10 клас) – І місце з англійської мови та ІІІ місце з російської мови. Почтарьова Юлія (8-А клас) – ІІІ місце в Міжнародному мовно-літературному конкурсі ім.Шевченка, ІІІ місце у мовному конкурсі ім..П.Яцика та І місце в олімпіаді з української мови. Крайнюк Дмитро – ІІ місце з географії, ІІІ місце з російської мови. Ситнік Аліна(8-А) – трудове навчання (ІІ місце), Фінько Дар’я (11) – інформатика (ІІ місце), Щербак Сергій (9-А) – економіка (ІІ місце); Рибалка Єлизавета (9-Б) – трудове навчання (ІІ місце); Гальцева Поліна (7-А) – хімія (ІІ місце).  Мормуль Анастасія (11) – ІІІ місце з правознавства; Касап Максим (8-А) та Люба Ганна(10 клас) – ІІІ місця з  інформатики; Бут Яна (8-А) – ІІІ місце з фізики; Слободян Владислав (11) – ІІІ місце з інформаційних технологій; Корпан Антон (9-Б) і Коростильова Аделіна (8-А)– ІІІ місця з англійської мови; Ходова Крістіна (9-А) – ІІІ місце з правознавства; Полякова Марина (8-А) – ІІІ місце з хімії. Сергієнко Анастасія (3-Б) – ІІ місце в мовному конкурсі ім..П.Яцика; Ткаченко Вадим (6-А) – ІІІ місце в Мовно-літературному конкурс ім..Шевченка. Усі діти отримали Листи подяки від директора НВК і побажання подальших перемог.
  • 18 грудня юні науковці НВК взяли участь в обласному відкритому конкурсі інформаційних технологій «Infotech» і повернулися з перемогами: Девдюк Єлизавета нагороджена дипломом учасника, Слободян Владислав – ІІ місце, Люба Ганна – ІІІ місце. Учні НВК Єрошенков Дмитро, Соколова Катерина, Поліжай Ростислав, Воробйов Дмитро, Фінько Дар’я, Коростильова Анастасія, Подзєгун Катерина та Біловодський Дмитро стали дипломантами конкурсу проектів «Відновлення мого місця проживання» і також отримали свої нагороди на урочистій лінійці.
  • Радо вітали гімназисти і свою команду «Індіго», яка традиційно взяла участь у новорічному фестивалі «Ліга сміху-2016» і отримала перемогу в номінації «Гумор у квадраті». Цього року команда виступила в оновленому складі – Матляков Ярослав (капітан), Просін Кирило, Буланов Нікіта, Стеценко В’ячеслав, Рибалка Єлизавета, Дроменко Єлизавета, Кисельова Анастасія, Поліщук Катерина. Як завжди, хореографічну допомогу надали учасниці зразкового танцювального колективу «Соняшник». Діти взяли участь у трьох конкурсах, усі виступи відзначалися дотепними жартами, інтелігентним гумором, цікавими костюмами, неперевершеною грою учасників. Троє гімназистів – Кисельова А., Просін К. та Матляков Я.  – визнані найкращими гравцями. Від усієї душі вітаємо гімназисті та їх наставників – учителів НВК з перемогами і бажаємо подальших успіхів!

                                                                                   Прес-центр НВК 

Переглядів: 431 | Додав: gimnaziumsvatovo | Теги: Прес-центр НВК | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Январь 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Copyright MyCorp © 2024
Використовуються технології uCoz